Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Frostpunk 2 és The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

|

Dacolunk a pokoli tél viszontagságaival, valamint felfedezünk egy csodálatos világot.

Hirdetés

A közelmúltban bejelentett halasztások (Assassin's Creed Shadows, Avowed, Kingdom Come: Deliveranc 2 stb.) ellenére is magasabb sebességre kapcsolt a játékipar, szép sorjában érkeznek az újdonságok, de sajnos nem minden friss megjelenés tölt el minket örömmel, elégedettséggel. Ilyenkor jellemzően hamar istenhozzádot mondunk a tesztidőszak végeztével, attól az alkotástól ellenben, amelyik jól sikerült, még sokáig nem veszünk búcsút.

Paca - Iszonyú gyorsan félretettem a Test Drive Unlimited: Solar Crownt, viszont a The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom tartogat még egy-két titkot, amiket szívesen felfedezek, aztán időszerű lenne belekezdeni végre a Star Wars Outlawsba, hadd érezze a Ubisoft, hogy nem veszett kárba minden fejlesztési idő és pénz.

Csirke - Már végeztem a Mortal Kombat 1: Khaos Reigns DLC kampányával (ez mondjuk egy hosszabb délután alatt is simán abszolválható feladat), még nyúzom kicsit az új karaktereket, aztán érkezni is fog a teszt hamarosan, ígérem. 

Hirdetés

Chava - Fáradhatatlanul darálom a Starfield küldetéseit (külön öröm, hogy elég sok olyanba futottam bele, amelyek az első végigjátszás alkalmával elkerültek), miközben tápolom a karakteremet, mert nem a régivel, hanem ezzel akarok majd nekivágni a napokon belül élesedő Shattered Space kiegészítőnek, amelyet 35-ös szinttől ajánl a Bethesda.

Hunter - A terveim épp egy tesztjáték körül forognak, amiről nem beszélhetek, de amellett azért belenézek a WoW-ba is. A 7. karakter szintezése után egy kicsit kifáradtam, úgyhogy most raidre készülök, és imádkozok az atyához, hogy beengedjenek M+ csapatokba. Amíg tankot vagy healert játszottam, addig ezzel nem volt probléma, de dps-ként több időt töltök a group finder előtt, mint amennyit a dungeonökben. Kemény az élet srácok, gearelődjetek, és tanuljatok meg tankolni. Azzal mindenki jobban jár.

Szada - Ha minden igaz, már olvashatjátok a Frostpunk 2 tesztemet a főoldalon, én pedig egy kicsit még visszatérek a játékhoz, mert akad még egy-két döntés és szcenárió, amit kipróbálnék. 

kristfvarg - Éppen a napokban sikerült kiplatináznom a Harry Potter: Quidditch Championst, szóval a lehető legjobbkor jelentette be a PlayStation, hogy bekerül a The Last of Us Part I a játékkatalógusba. Remek alkalom ez arra, hogy hosszú évek után - ezúttal modern körítésben - újra átéljem Ellie és Joel kalandjait.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)