Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Dead Space remake és GreedFall 2: The Dying World

|

Továbbra is a rettegés és a fantázia birodalmaiban kirándulunk, készülve a közelgő halloweenre.

Hirdetés

Még nem jelentek meg az év utolsó nagy durranásai, előttünk van például a Call of Duty: Black Ops 6, a Life is Strange: Double Exposure, a Dragon Age: The Veilguard, a Microsoft Flight Simulator 2024, a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl és az Indiana Jones and The Great Cirle is, de addig se unatkozunk, amíg rájuk várunk. Találunk játékot bőven, amivel elfoglalhatjuk magunkat, köztük olyan címek hosszabb-rövidebb ízelítőivel, amelyek majd csak jövőre, vagy azután szállnak be a vásárlók pénztárcájáért folytatott küzdelembe.

Paca - Szezon van, megint landolt egy megjelenés előtt álló játék nálam, nincs pihenés, nincs megállás. Jön a CoD is, lehet, bemelegítek pár MW3-as meccsel, méltatlanul elhanyagoltam sajnos.

Csirke - Felváltva pörög a Diablo IV: Vessel of Hatred és a Dragon Ball Sparking! Zero, mindkettőbe végtelen órát tudnék belepakolni. 

Hirdetés

Chava - Épp hogy csak belekóstoltam a GreedFall 2: The Dying Worldbe, egyszerűen nem tudtam annyit foglalkozni vele, mint szerettem volna, de a következő néhány napot már a Spiders szerepjátékának szentelem. Emellett ismét felraktam az Alan Wake 2-t, mert bár a Night Springs DLC-t kiábrándítónak találtam, a rövidesen befutó Lake House mindenképpen kap tőlem egy esélyt.

Hunter - Még a második Metaphor végigjátszásomat gyúrom, szóval egy darabig az fog lefoglalni. Két nagy sztorifejezet között azért benézek még a WoW szerverekre is, mert jövő héten jön a 20 éves szülinapi esemény, és össze kell rendeznem rá a karaktereimet.

Szada - Kipörgettem a Core Keepert, és a Wasteland 3 kooperatív végigjátszása is lassan, de biztosan halad egy pajtásommal, szóval itt az ideje valami új után nézni. Felkerült két olyan játék demója is a Steamre, amikre nagyon kíváncsi vagyok: az egyik az Ale Abbey, amiben saját kolostort kell menedzselni, ami a sörfőzésből él, a másik pedig a The Precinct, amiben az 1980-as években irányíthatunk egy rendőrt, és fel kell számolnunk a városban a bűnözést - autós üldözésekkel, nyomozásokkal, rombolható környezetben. 

kristfvarg - Még nem értem a Dead Space remake végére, de eddig piszkosul élveztem minden percét. Tisztelettel és gondoskodó kezekkel nyúltak a Motive-os srácok az alapanyaghoz, ennek köszönhetően pedig egészen fantasztikus lett a végeredmény.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)