Hirdetés

Ez a morcos nagyi simán leszedne téged Fortnite-ban

|

A drága grumpygran1948 nappal mindenki kedvenc nagymamája, este pedig minden Fortnite játékos legrosszabb rémálma.

Hirdetés

Hiába írunk már 2024-et, még mindig léteznek olyanok, akik szerint a Föld lapos, a pizzára ananászt tenni bocsánatos bűn, a videojátékozás pedig gyerekeknek való hobbi, amiből előbb vagy utóbb úgyis kinő az ember. A gamerkörökben legendának tartott Skyrim nagyi mellett a 76 éves Cath Bowie példája is azt mutatja, hogy ehhez semmi köze az életkornak.

A nyugdíjas hölgyet az unokái társaságában a Mario Kartban, a FIFA-ban és a Minecraftban töltött minőségi idő rántotta be a videojátékok világába, majd egyikőjük, a 24 éves Lewis megismertette őt Fortnite-tal, amelyért azóta is rajong.

Hirdetés

SypherPK, egy YouTube videós talált rá a grumpygran1948 néven hasító mamára, aki aztán el is mesélte történetét az egész világnak. A sztori nem túl bonyolult, de mint (mostanában) minden út, ez is a Twitch.tv-hez vezet.

"Mentem be éppen az unokám hálószobájába, ahol a PS-ezett, és azonnal megláttam a Fortnite-ot. Nyilván akkor még nem tudtam, hogy mi az, el kellett magyaráznia nekem, de szinte első pillanattól beleszerettem a játékba."

Az ismerkedésből aztán PlayStation vásárlás lett. Bowie vett magának egy konzolt, beregisztrálta saját fiókját, és azóta kegyetlenül dominálja a battle royale csatatereket. Grumpygranből ráadásul igazi streamer is lett: már van Twitch csatornája, melyet közel 20 000-en követnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)