Hirdetés

Ennyi idő lesz végigjátszani a Silent Hill 2 remake-et

|

A Bloober Team elárulta, hogy hány óra alatt érhetünk a feltámasztott horror végére, és mi a helyzet akkor, ha mindent alaposan megvizsgálunk.

Hirdetés

Nem alakult eddig túl fényesen a rajongók és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Silent Hill 2 remake kapcsolata. Amikor megérkezett az első játékmenet videó, ami ízelítőt adott abból, hogyan lehel új életet a klasszikus franchise-ba a horrorjátékokban jártas Bloober Team, a látottak nem győzték meg a játékosokat, ráadásul - akkor még - a megjelenési dátumot se árulta el a csapat a hosszú várakozás ellenére. Az eset után a cég a Konamira mutogatott, mondván a kiadó felel a játék marketingjéért, így a trailerért is ők feleltek, ami nem azt a szellemiséget tükrözte, amit kellett volna. 

A Bloober Team vezérigazgatója augusztus elején elismerte, hogy jogosak az aggályok, viszont arra kérte a rajongókat, hogy adjanak egy esélyt nekik, hogy bizonyíthassanak. Ezt alátámasztandó, nemrég kaptunk egy tényleg hangulatos trailert, ami a sztoriról mesélt, valamint a külföldi sajtó egyes képviselői kipróbálhatták a játékot, és a tapasztalataik többnyire pozitívak voltak. 

Hirdetés

A Silent Hill 2 remake az eddigi információk alapján megőrzi a klasszikus horrorjáték szellemiségét, ugyanakkor kiegészíti azt, többek között újabb felfedeznivalókkal, további rejtvényekkel és a harc testreszabásának lehetőségével, amely ennek köszönhetően egy, az eredetinél hosszabb végigjátszást eredményez. A Bloober Team kreatív igazgatója és vezető dizájnere, Mateusz Lenart a Twitteren/X-en elárulta, hogy az első végigjátszás alapvetően 16-18 órát vesz igénybe, de aki szereti eltölteni azzal az idejét, hogy mindent felkutat, mindent megvizsgál, az több mint 20 órát is eltölthet vele. És ebben nincs benne a New Game Plus, valamint a különböző befejezések. 

A How Long To Beat adatai szerint az eredeti, 2001-es változat történetének 8 óra alatt érhetünk a végére, míg a teljes végigjátszás átlagosan 15 óráig tartott, szóval a remake több ideig leköti majd a rajongók figyelmét. Október 8-án kiderül PC-n és PS5-ön, hogy ez mire lesz elég. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)