Hirdetés

Elrajtolt az Xbox nagy nyári vására is, számos címet húzhattok be olcsóbban

|

Komoly leárazást kapott többek között az EA Sports FC 24 és az Elden Ring is.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy most éppen minden áruház a pénzünkre hajt visszautasíthatatlan ajánlatokkal. A Humble Bundle-ön a menedzser- és a szimulátjátékok szerelmeseit édesgetik, GOG-on többfajta promóció is fut, amiknek a keretében 90-95 százalékkal olcsóbban csaphatunk le klasszikusokra, PlayStation Store-on elrajtolt a nyári vásár, míg a Microsoft két fronton is támad. 

Egyrészt fillérekért vágja hozzánk a játékokat az Xbox 360-as bolt zárása előtt, másrészt a Sony vásárára mintegy azonnali válaszként elindította a Nagyszabású játékakcióját, amely július 31-én zárul le, addig pedig számos videojátékokra tehetünk szert pofátlanul olcsón. 

Az Xbox Store-on keresztül elérhető ajánlatok között akadnak olyanok is, amik megtalálhatóak a PlayStation Store-os akciós kínálatban is (mint például az Elden Ring, a Hogwarts Legacy, az Alan Wake 2 és a Star Wars Jedi: Survivor), de természetesen vannak olyan címek is a felhozatalban, amiket csak erre a platformra lehet beszerezni a konzolok közül, elég csak a Halo: The Master Chief Collectionre, a Senua's Saga: Hellblade 2-re és a Forza Horizon 5-re gondolni. 

Hirdetés

Kiválogattunk néhány játékot, amit ennyiért biztosan nem akartok kihagyni:

Természetesen a teljes lista ennél jóval több címet tartalmaz, böngésszétek át, hátha sikerül valamit olyan áron megtalálni, amire már nem tudtok nemet mondani. Elvégre a videojátékozás drága hobbi. Jöhetnek kommentben a tippek, hogy mit vettetek meg és miket ajánltok másoknak!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)