Hirdetés

Elindult a Steam Verekedős Játékok Fesztiválja, számtalan bunyós játékot nagyon olcsón szerezhetsz be

|

A Tekkentől a Mortal Kombatig van itt minden, amit csak akartok, és az akciók mértéke is figyelmet érdemel.

Hirdetés

A verekedős műfaj csodálatos szeglete a gaming kultúrának. Ahelyett, hogy több száz ingyenesen játszható cím uralná a mezőnyt, tele nevetséges mikrotranzakciókkal és felfújt marketingeseményekkel, itt prémium kategóriás megjelenések uralkodnak közösségek által életre hívott és életben tartott versenyekkel. Ez persze megnehezíti annak dolgát, aki csak bele akarnak kóstolni a komolyabb bunyózásba, de a Steam mostani vására ezt hivatott megkönnyíteni.

Az összes nagyobb franchise képviselteti magát a Steam fesztiválján, amely egyébként részben az EVO okán is indult. Az EVO az év legnagyobb verekedős eseménye, ahol rengeteg játékban mérettetik meg magukat a világ legjobbjai. Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan nyomják a profik, akkor hétvégén látogasd majd meg a Twitch.tv-t, ahol számos csatornán közvetítik majd a meccseket.

Hirdetés

Ha addig is elkezdenél gyakorolni, akkor ezeket a címeket melegen ajánlanánk:

A fenti listából egyébként a Power Rangert kifejezetten ajánljuk azoknak, akik bele akarják majd vetni magukat a 2XKO-ba. A League of Legends bunyós spin-offja nagyon sok mechanikai megoldást kölcsönöz az nWay 2019-es csodájától, érdemes tenni vele egy próbát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)