Hirdetés

Egyből a Game Passban debütál az új Sniper Elite játék

|

Jó hír a gyűjtőknek: a Sniper Elite: Resistance fizikai kiadást is kapni fog.

Hirdetés

Elképesztő belegondolni, de jövőre már 20 éves lesz a Sniper Elite széria is, a Rebellion Developments pedig fáradhatatlanul szállítja az új részeket, valamint a fősodor epizódjai közé be-becsúszik egy-egy spin-off is (mint amilyen a zombis alsorozat vagy a VR-vonal). A legutóbbi nagy játék, a Sniper Elite 5 2022-ben jelent meg, azóta csak a virtuális valóságban mesterlövészkedhettünk, ám a Rebellion készen áll a következő nagy dobásra. 

A most bejelentett Sniper Elite: Resistance egy olyan új történetet mesél el, amely párhuzamosan fut a Sniper Elite 5 eseményeivel. A középpontban ezúttal Harry Hawker, a Special Operations Executive (SOE) különleges ügynöke áll, aki felfedez egy olyan csodafegyvert, amivel a nácik megnyerhetik a háborút, ezért távol a frontvonalaktól, a megszállt Franciaország szívébe megy bevetésre. 

Hirdetés

A Sniper Elite: Resistance játékmenete folytatja azt, amit a széria felépített, vagyis a különféle célpontok, a több beszivárgási és kivonási pont, valamint a mellékküldetések lehetővé teszik, hogy a játékosok szabadon dönthessenek róla, hogyan teljesítik a célokat, amelynek teljesítése érdekében a mesterlövész mechanikát vegyítik a lopakodással és a taktikus harcokkal.

A Resistance egy teljes értékű, önálló kampány lesz, amelyet egyedül és kooperatívan is végig lehet tolni korhű fegyverekből válogatva, azokat testreszabva és fejlesztve, és természetesen nem marad ki az a funkció sem, amit a Sniper Elite rajongók a legjobban szeretnek: a lövedékek roncsolásának részletes bemutatása. Bekerül egyébként egy új mellékmisszió-típus, a Propaganda is, amelynek keretében plakátokat kell keresni a kampány minden pályáján, amikkel fel lehet oldani az ilyesfajta küldetéseket. Lesz multi is, az Invasion például macska-egér játékot ígér. 

A Sniper Elite: Resistance 2025. január 30-án fog megjelenni PC-re (Steam, Epic Games Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és az első naptól kezdve elérhető lesz a Game Pass előfizetők számára. További jó hír, hogy kap dobozos változatot is a játék a Fireshine Games jóvoltából. A normál kiadás mellett lesz Deluxe Edition is, amely további Season Pass tartalmakat hoz, és mindkettő verzió előrendelői megkapják az új Target Fuhrer nevű bónuszküldetést, a Karabiner 98 puskát és egy további fegyverskint, míg a Deluxe vásárlók ezen felül bezsákolhatják a klasszikus M1911-es pisztolyt és két nappal korábban férhetnek majd hozzá a játékhoz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)