Hirdetés

Egy órán keresztül nézhetjük a Silent Hill 2 remake játékmenetét

|

A Bloober Team egy streameren keresztül megmutatta a horrorjáték elejét.

Hirdetés

Bár sok rajongó örült neki, hogy a horrorjátékokban jártas Bloober Team remake-eli a műfaj egyik legnagyobb klasszikusát, a 2001-ben megjelent Silent Hill 2-t, az első gameplay videó nem győzte meg őket arról, hogy a csapat miképpen fogja tiszteletben tartani az eredeti klasszikust és mégis modernizálni, feldobni új megoldásokkal. A stúdió szerint akkor a Konamin csúszott félre a marketing, azóta viszont igyekeztek több módon is bizonyítani, hogy érdemes odafigyelni a projektre.

Nemrég például láthattunk egy hangulatos sztori trailert, amelynek kiadásával egyidőben a külföldi sajtó egyes képviselői ki is próbálhatták a Bloober Team horrorját, és pozitív tapasztalataik voltak a játékmenettel kapcsolatban, amit a visszajelzések alapján az alábbi gameplay videó is alátámaszt.

Hirdetés

Most egy japán streamer, a 3,15 millió feliratkozóval rendelkező 2BRO lehetőséget kapott rá, hogy több mint 1 órán keresztül streamelje a Silent Hill 2 remake játékmenetét. Bár a csatorna csak a játék elejét mutathatta meg a nézőknek, ugyanakkor vágatlan gameplay-ről van szó, amelynek keretében megvizsgálhatjuk, hogy milyen lett a felfedezés, a közelharc, a rejtvények és a látvány, miközben ízelítőt kaphatunk a változtatásokból, finomításokból, bővítésekből is. Nézzétek csak: 

A Silent Hill 2 remake október 8-án jelenik meg PC-re és PlayStation 5-re. Nektek hogy tetszik eddig?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)