Hirdetés

Egy kiváló Ubisoft címet markolhatunk fel most 1 euróért

|

Hello, van egy kis aprótok? Ígérjük, videojátékra kéne.

Hirdetés

A Ubisoft most épp egy "Play with Friends" nevű akciót tart, melynek keretein belül lenyomták az árait minden többszereplős megjelenésüknek. A Skull & Bones és a The Division akció sem rossz (előbbi épp 30 euró, utóbb 4,5), de a legolcsóbb címkét a The Crew 2 nyerte.

Hölgyeim és uraim, a 2018-as autós őrületet most olcsóbban vehetitek meg, mint a csomag chipset, amit ezen sorok írása alatt majszolgatok. Összesen 1 eurót kell leszurkolnotok a kasszánál.

Hirdetés

A The Crew 2 egy nyílt világú, többjátékos, árkádos versenyjáték, ami megjelenésekor nem volt a kritikusok kedvence. A vezetés középszerű volt, a hatalmas helyszín pedig kevés újdonságot tartogatott, de azóta a Ubisoft tömegével hozta hozzá a tartalmakat, így mára egy nagyon menő kis autós őrületté érlelődött. Ha be akarjátok húzni azt, akkor itt zsebelhetitek be a The Crew 2-t kevesebb, mint 400 forintért.

Érdemes egyébként átböngészni a teljes vásár kínálatát is. Vannak itt még mókákat, amiket érdemes lehet megfontolni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)