Hirdetés

Egy hónapja használhatatlan, de hamarosan megjavul a PlayStation Stars

|

A Sony hűségprogramját június eleje óta nem lehetett elérni.

Hirdetés

2022-ben indította el PlayStation Stars hűségprogramját a Sony, amiben minden PlayStation felhasználó részt vehet, ám míg a PlayStation Plus-szal nem rendelkezők csak pontokat gyűjtögethetnek és digitális tárgyakat szerezhetnek kampányok teljesítésével, amiket aztán az appon keresztül nézegethetnek vitrinjükben, az előfizetők vásárlásaik után olyan krediteket kapnak, amiket aztán levásárolhatnak.

Június elején azonban úgy állt le az egész rendszer, hogy arra senkit nem figyelmeztettek, és a Sony az elmúlt egy hónapban semmit nem kommunikált a problémáról.

Hirdetés

Egy hónapot kellett várni, hogy az alábbi rövid ígéret megjelenjen a hivatalos oldalon:

"A PlayStation Stars hamarosan visszatér szakaszos regionális bevezetések formájában. Köszönjük a türelmedet, és szeretettel várunk vissza."

Ez emberi nyelven azt jelenti, hogy régióról régióra fokozatosan nyitják újra a kapukat, és nem tudni, Magyarország mikor kerül sorra. Azért különösen kellemetlen ez a helyzet, mert a Days of Play promóció is épp most zajlott le.

Nem tehetünk mást, várni kell, és figyelni az appot, hátha elérhető már a Stars. Legalább tudjuk, hogy dolgoznak rajta.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)