Hirdetés

Egy évvel a megjelenés után le is lövi ezt a Harry Potter játékot a Warner

|

Hamar véget ért a Harry Potter: Magic Awakened pályafutása.

Hirdetés

Csak azért, mert egy játék valamely világszerte nagy népszerűségnek örvendő franchise-ból táplálkozik, még nem válik automatikusan pénznyomdává. A Hogwarts Legacyvel tavaly nagyot kaszáló Warnernek most egy másik varázsvilágos projekt, a Harry Potter: Magic Awakened juttatta eszébe ezt az örökérvényű igazságot.

Picivel több mint egy évvel azután, hogy az emlíett alkotás hosszúra nyúlt tesztidőszakot követően Amerikától Óceániáig mindenütt elrajtolt, a kiadó bejelentette, hogy Ázsia és néhány észak-afrikai, illetve közel-keleti piac kivételével mindenhonnal eltünteti gyűjtögetős kártyajátékok kedvelőit célző kalandot.

Hirdetés

Az eredetileg Kínában és Tajvanon elrajtolt Harry Potter: Magic Awakened célközönségét az androidos és iPhone-os mobiljátékosok képezik, de létezik PC-s verziója is, igaz az utóbbihoz kizárólag délkelet-ázsiai szervereket létesítettek. A NetEase-zel együttműködő Warner tavaly még azt tervezte, hogy a többi régiót is ellátja PC szerverekkel, ám ebből már nem lesz semmi. A mobilos közönség pedig már csak október 29-éig élvezheti a játékot.

Noha bizonyára lesz, aki csalódásként éli meg a Magic Awakened szervereinek bezárását, nem maradnak varázsvilág témájú játékok nélkül a rajongók. Mobileszközökre továbbra is elérhető a Harry Potter: Hogwarts Mystery és a Harry Potter: Puzzles & Spells, PC-re és konzolokra pedig a már említett Hogwarts Legacy. Sőt, az utóbbi platformokra rövidesen megjelenik a Harry Potter: Quidditch Champions is, amit PlayStation Plus-előfizetők szeptemberben extra költség nélkül behúzhatnak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)