Hirdetés

Dwayne Johnson visszatért a WWE-be

|

Hamarosan újra láthatjuk bunyózni The Rockot?

Hirdetés

A WWE Bad Blood eseményen hatalmas meglepetések várták a rajongókat, köztük Dwayne Johnson, vagyis The Rock visszatérését. A gála egy brutális Hell in a Cell mérkőzéssel indult Drew McIntyre és CM Punk között, amelyet nehéz volt felülmúlni. Az est fénypontja azonban The Rock visszatérése volt a főmérkőzés során, ahol Roman Reigns és Cody Rhodes egy meglepő csapatot alkotva vették fel a harcot a Bloodline tagjai, Solo Sikoa és Jacob Fatu ellen.

A mérkőzés után The Rock visszatért a ringbe, és a híres "1-es" jelét mutatta, majd négyet kezdett számolni, ami valószínűleg egy lehetséges szerepét sejteti a Survivor Series gálán.

Hirdetés

Ez az első alkalom, hogy The Rock megjelent a WWE-ben a WrestleMania óta, és utolsó fellépésén, a Monday Night Raw során, kijelentette, hogy vissza fog térni, függetlenül attól, hogy Cody Rhodes akkor bajnok lesz-e vagy sem.

Most, hogy The Rock visszatért, a kérdés az, hogyan illeszkedik majd a Bloodline jelenlegi történetébe. Korábban még Roman Reigns oldalán állt, de most, hogy Solo Sikoa vette át az irányítást, a dinamikák megváltoztak. A rajongóknak várniuk kell, hogy kiderüljön, The Rock melyik oldalra áll, vagy esetleg egyedül fog-e harcolni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)