Hirdetés

Dragon Age: The Veilguard gépigényt, Mass Effect 2 hangulatot és egy régi ismerőst villantott a BioWare

|

Bár a megjelenési dátum már korábban kiszivárgott, így is volt mit mutatniuk a fejlesztőknek.

Hirdetés

Bejelentések gondosan megtervezett sorozatára készült tegnap este az Electronic Arts és a BioWare, ám homokszem került a gépezetbe, ugyanis még a délelőtt folyamán kiszivárgott a Dragon Age: The Veilguard premierjének időpontja - október 31-ét karikázzátok be a naptárban függetlenül attól, hogy PC-n, PS5-ön vagy a Xbox Series X-en, netán Xbox Series S-en terveztek fejest ugrani a kalandokba.

Az információcunami részét képezte egy friss előzetes is, amelyből kiderül, hogy a játékos által irányított új szereplő, Rook a társai oldalán sikeresen megszakítja Solas veszedelmesnek ítélt rituáléját, csakhogy ezzel többet árt, mint amennyit használ. Ősi istenségek szabadulnak Thedasra, és ahhoz, hogy meg lehessen fékezni őket, rendkívüli képességekkel bíró szövetségesekre lesz szüksége. Magyarán a BioWare lemásolta a Mass Effect 2 receptjét, ezúttal is össze kell szednünk egy csapatot, elnyernünk a bizalmunkat, és együtt véghez vinnünk a lehetetlent.

Ráadásul úgy fest, lesz még egy támogatónk, akinek a felbukkanása örömmel tölti el a rajongók szívét: visszatér Morrigan, aki a Dragon Age: Origins óta fontos szerepet játszott az univerzum sorsát befolyásoló események alakításában.

Hirdetés

Természetesen az EA azonnal szélesre tárta a kapukat az előrendelés lehetőségével élni kívánó játékosok előtt, akik három kiadásból is válogathatnak: a PC-n 22 500, konzolon 30 000 forintba kerülő sztenderd változat melle elérhető lesz a páncélszettekkel és kozmetikai holmikkal felturbózott Deluxe változat 30 000-ért (PC), illetve 37 500-ért (konzol), továbbá érkezik egy GameStop-exkluzív gyűjtői csomag is. Az utóbbi a Rook's Coffer nevet viseli, adók nélkül 220 dollárba kerül, és ezért cserébe litográfiákkal, kártyákkal, bűvös dobókockával, gyógyitalos üvegcsével, Thedas térképével, tekercstartóval és egy világító, lyrium tőrrel gazdagítja leendő tulajdonosát. Értelemszerűen a játék sem maradt ki belőle, a Deluxe kiadás jár hozzá.

Végezetül megismerhettük a Forstbite motorral készült akció-RPG hardverkövetelményét is, ami barátságosabb annál, mint amire számítottunk. Íme:

Dragon Age: The Veilguard gépigény

Dragon Age: The Veilguard minimum gépigény

  • Op. rendszer: 64 bit Windows 10/11
  • Processzor: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 3 3300X
  • Memória: 16 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GTX 970/1650 / AMD Radeon R9 290X
  • DirectX: Verzió: 12
  • Tárhely: 100 GB szabad hely (SSD javasolt)

Dragon Age: The Veilguard ajánlott gépigény

  • Op. rendszer: 64 bit Windows 10/11
  • Processzor: Intel Core i9-9900K / AMD Ryzen 7 3700X* (see notes)
  • Memória: 16 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA RTX 2070 / AMD Radeon RX 5700XT
  • DirectX: Verzió: 12
  • Tárhely: 100 GB szabad hely (SSD szükséges)
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)