Hirdetés

Disciples III: Renaissance - Tündeotthon és páncélos lovagina

|

Egy trailernek nehezen nevezhető videóanyaggal, s néhány képpel lettünk okosabbak a körökre osztott stratégiát illetően.

Hirdetés

2005. nyara óta (ami barátok közt is sok idő) dolgozik az orosz Akella a Heroes of Might & Magic legnagyobb vetélytársának tartott Disciples harmadik felvonásán. A házon belül fejlesztett Virtual Dream engine révén ez a sorozat is a 3D-s megjelenítés útjára lépett, ám szerencsére semmit sem vesztett darkos, gótikus hangulatából.



Az előző két epizóddal ellentétben most már mozoghatnak is egységeink, mégpedig egy hexatáblás harcmezőn. Bizonyos pozíciók megszerzése és megtartása az adott egység (harcos, mágus, pap, stb.) számára komoly bónuszokkal jár.

Disciples III: Renaissance - 13. kép Disciples III: Renaissance - 12. kép Disciples III: Renaissance - 11. kép Disciples III: Renaissance - 10. kép Disciples III: Renaissance - 9. kép



A megjelenés folyamatosan csúszik, jelen állás szerint valamikor 2009. első negyedévében várható, előbb orosz nyelvterületen, amit nem sokkal később követ a nemzetközi változat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)