Hirdetés

Death Note játék készülhet, bármelyik pillanatban bejelenthetik

|

Az ismert franchise-ok feltámasztásának korában nem a Death Note lesz az, amit pihenni hagynak majd.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy egy Death Note játék készülget a Bandai Namco kezei között. A Taiwan Digital Game Rating Committee felvett az adatbázisába egy Death Note játékot, aminek a célplatformjai a PlayStation 4 és és a PlayStation 5 lesznek.

Néhány hónapja egy másik esemény kapcsán is felbukkant a Death Note manga neve. Még júniusban derült ki, hogy a mangák kiadásáért felelős Shueisha bejegyeztette a Death Note: Killer Within címet Európában, Japánban és az Egyesült Államokban is.

Hirdetés

A Death Note eredetileg Tsugumi Ohba mangája volt, amit 2003 és 2006 között publikált a Weekly Shōnen Jump. A fiatal srácoknak szánt, akciódús sztorikra támaszkodó magazinban kifejezett különlegességnek számított L és Kira intellektuális párbaja, amit sem az olvasók, sem a későbbi anime feldolgozás rajongó nem feledtek el hosszú évtizedeken keresztül. A Death Note több filmes és sorozatos adaptációt is megélt, de a játékpiaci siker egyelőre elmaradt.

Ezen láthatóan változtatna a Bandai Namco, amely e sorok írásakor még nem reagált a felröppent pletykákra. Nem tehetünk mást, mint türelemmel várjuk a hivatalos bejelentést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)