Hirdetés

Bővül a Norton család, már lehet tesztelni

|

A Symantec bejelentette a Norton Identity Safe nevű, internetbiztonsági termékének nyilvános, béta verzióját.

Hirdetés

A felhasználóknak egyre több azonosítóra és jelszóra kell emlékezniük, ha hozzá szeretnének férni a kedvenc weboldalaikhoz anélkül, hogy veszélyeztetnék a személyes adataikat. A Symantec legutóbbi kutatása szerint a megkérdezettek 38 százaléka még mindig papírra veti a jelszavait. Negyven százalékuk ugyanazt a jelszót használja több oldalon is, így azok illetéktelen kezekbe kerülése még nagyobb kockázatot hordoz. Azért, hogy e problémák megoldásában segítse a felhasználókat, a Norton Identity Safe béta verziója egyszerű lehetőséget kínál a jelszavak kezelésére a Windows-alapú számítógépeken, az iOS eszközökön (iPhone, iPad) valamint az androidos mobilokon. A cikk folytatását a Computerworld oldalán olvashatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)