Hirdetés

Az Xbox leárazást tart a QuakeCon kapcsán, olcsóbbak a Quake-ek és a Doomok is

|

Rá lehet bukkanni ütős ajánlatokra is, a Wolfenstein II: The New Colossus például 85 százalékkal kerül kevesebbe.

Hirdetés

Augusztus 8. és 11. között zajlik az idei QuakeCon a texasi Grapevine-ban. Az esemény a szokottnál is jobban radar alatt maradt, így kérdéses, hogy történik-e bármilyen bejelentés (bár gyaníthatóan a Quake 6-ot nem itt lőné el a Bethesda), de azoknak is hoz némi felüdülést a rendezvény, akik nem vesznek részt rajta, csak éppen nem a szórakozás, hanem a pénztárca tekintetében.

A QuakeCon kapcsán ugyanis külön leárazást tart a Microsoft, amelynek keretében a Bethesda lövöldéit szerezhetjük be igencsak kedvezményes áron. Van, ami olcsóbb, mint egy mozijegy.

Hirdetés

A legjobban egyértelműen a Wolfenstein franchise éri meg, amelynek részei 75-80 százalékkal lettek olcsóbbak, amit a Rage 2 és a Doom követ szintén 80-nal, majd jönnek a Doom Eternal kiadások, amik 75%-kal kerülnek kevesebbe. De nem csak a teljes játékok árcéduláját nyirbálták meg, a DLC-k is féláron kínálják magukat. Mutatunk néhány kihagyhatatlan ajánlatot a teljes listáról

Az ajánlatok augusztus 21-éi g érvényesek. Ezen kívül egyébként az Xbox digitális boltjában fut pár másik leárazás is: pörögnek a Ubisoft kiadói, THQ Nordic Showcase és Borderlands franchise akciók, valamint egy kiegészítőkre fókuszáló leárazás is. Ti be fogtok szerezni valamit?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)