Hirdetés

Az új Call of Duty: Black Ops 6 trailer izgalmas sztorit ígér

|

A Black Ops kampányok összeesküvés-elméletekre épültek, és ez nem lesz másképp a hatodik felvonásnál sem.

Hirdetés

Néhány hét múlva jelenik meg a legfrissebb Call of Duty, így az Activision nyilván mindent bevet annak érdekében, hogy erről a lehető legtöbben tudjanak. A legújabb trailer meglehetősen pörgős és rövid, cserébe viszont több jelenetet is mutat a ránk váró, filmszerű kampány misszióiból.

A Call of Duty: Black Ops 6 a sorozat legnépszerűbb mellékágának történetét viszi tovább. Titkos bevetésekre, és összeesküvés-elméletek lebontására számíthatunk.

Hirdetés

A lenti trailer az egyik utolsó videó, amit a megjelenés előtt láthatunk, így nyilván több részletet is tartalmaz a játék kapcsán. A legbeszédesebb az utolsó képkocka, amin a nagyobb kiadásokkal és az előrendeléssel kapható extrákat láthatjuk.

Ami nem szerepelt a trailerben, az egy friss szivárgás @ForwardLeaks tollából. A bennfentes közzétette, hogy a Call of Duty fejlesztői összeálltak a Little Ceasars nevű pizzérialánccal, ennek eredményeképp CoD Point csomagokat, Battle Passt és XP boostot kaphatnak azok, akik ott kajálnak.

A Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése 2024. október 25-én várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)