Hirdetés

Az ember, aki keresztülsétált az összes GTA játékon

|

A GTA játékok folyamatosan növekvő világa miatt eszünkbe sem jutna, hogy gyalog közlekedjünk, pedig ahogy a mellékelt ábra mutatja, ez is kifejezetten szórakoztató tud lenni.

Hirdetés

Engem már az is ki tud készíteni idegileg, amikor a húgom ül le a GTA elé, és a KRESZ szabályait betartva, a pirosnál megállva autózik a városban. Pedig van, aki ennél is kevésbé dinamikusan közlekedik.

A Grand Theft Auto játékok városai évről évre egyre nagyobbak lettek, így most már autóval is hosszú percekig kell kocsikáznunk mire elérünk egyik küldetéstől a másikig. A legtöbben már akkor is kocsit lopnak, ha a szomszéd utcáig kell elmenni, pedig nem is olyan nagyon azok a városok, mint elsőre gondolnánk.

Egy Conor nevű játékos úgy döntött, végigsétálja az összes GTA játékot. Kiválasztotta város két legtávolabbi pontját, majd útnak indult. Az egész projekt "mindössze" 4 óra 40 percet vett igénybe, ennél elsőre jóval többre gondoltunk. Bár azt hittük volna, hogy a GTA V-ös séta lesz a leghosszabb,  ez "csak" 52 perc volt, míg a San Andreas több mint másfél órán keresztül tartott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)