Hirdetés

Az EA eltakarít három Battlefield játékot, hamarosan lekapcsolják a szervereiket

|

Szomorú búcsút kell vennünk több öregedő lövöldétől is, de szerencsére van egy apró jó hír a keserű infók között.

Hirdetés

A többszereplős játékok átka, hogy egyszer véget fog érni a szervertámogatásuk. Ennek szellemében az Electronic Arts időnként rápillant a katalógusára, és kigyomlálja abból a régebbi darabokat. Ezúttal a Battlefield sorozat került a vágódeszkára: három korábbi epizód is megy a kukába.

Július 31-étől kezdődően sem a Battlefield 3-at, sem a Battlefield 4-et, sem pedig a Battlefield: Hardline-t nem lehet majd megvásárolni. A "jó hír", hogy ez csak az Xbox 360-as és PlayStation 3-as verziókra vonatkozik.

Hirdetés

A fenti trió online szolgáltatásai 2024. november 7-éig aktívak maradnak, így ha korábban megvásároltad valamelyiket, akkor még őszig pörgetheted annak többszereplős opcióit. Az iménti dátumot követően már csak az egyjátékos módokat lehet működésre bírni, de ami a PC-t illeti, ott minden marad a helyén. Mindhárom említett címet továbbra is játszhatjuk majd PC-n, és a Battlefield 4-et és Hardline-t pedig Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

Tulajdonképpen ez az egész csak azoknak lesz fájdalmas, akik még mindig bekapcsolják az X360-at egy-egy kör lövöldözésre. Ők idén ősszel csatatér nélkül maradnak. Egy kicsit azért félünk, hogy idővel a PC-s és előző generációs verziókat is célba veszi majd az EA, de pillanatnyilag biztonságban vagyunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)