Hirdetés

Az Assassin's Creed Shadows visszahoz egy olyan képességet, amit közel 10 éve láttunk utoljára

|

Sokan emlékeznek erre a kunsztra a régi játékok veteránjai közül.

Hirdetés

A Ubisoft blogposztjából kiderült, hogy egy régi orgyilkos képességet bizony újra használni tudunk majd az Assassin's Creed Shadowsban. Ez pedig nem más, mint a double assassination, vagyis az a skill, melynek segítségével egyszerre két ellenfelet is azonnal kiiktathattunk.

Magát a mechanikát a 2009-es Assassin's Creed 2 vezette be, utoljára pedig a 2015-ös Assassin's Creed Syndicate-ben használhattuk ezt a képességet, a későbbi részekben (Assassin's Creed Origins, Odyssey és Valhalla) nem volt erre lehetőségünk.

Hirdetés

Shadowsban shinobi főhősnőnk, Naoe változatos képességekkel bír majd, el tud például rejtőzni a víz alatt, átlát még a sűrű ködön is, kunaia segítségével távolról is likvidálhatja az ellenségeket, és bizony a double assassination sem hiányzik a repertoárjából.

Egyébként teljesen logikus, hogy a fentebb említett új AC-trilógiában a főszereplők nem voltak a double assassination képesség birtokában, hiszen ezt a technikát maga Altair fejlesztette ki, ezek a játékok pedig a legendás orgyilkos ideje előtt játszódtak. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)