Hirdetés

Aranylemezre került a Dragon Age: The Veilguard

|

Tíz évvel az Inquisition után új Dragon Age epizódnak örülhetnek a sorozat és a műfaj rajongói.

Hirdetés

Óriási szerencséje van az EA-nek és a BioWare-nek, hiszen ami a nyugati RPG-ket illeti, minden potenciális riválisát 2025-re halasztották, azaz a Dragon Age: The Veilguardnak nem kell közvetlen harcba bocsátkoznia az Avowed, a Kingdom Come: Deliverance 2 és a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 trojkájával. Így sem lesz persze könnyű dolga a folytatásnak, hiszen a hivatalos leleplezés jobban, sokkal jobban is elsülhetett volna, és aligha tesz jót a játék megítélésének, ha az online diskurzus a karaktergenerátor legsokkolóbb felfedezéséről (emlőeltávolítás utáni hegek!) folyik ahelyett, hogy milyen mesés helyszínek és izgalmas kalandok várnak ránk.

Merthogy közel tíz évnyi fejlesztés, többszöri újratervezés után elkészült és aranylemezre kerül a korábban Dragon Age: Dreadwolf címen futott negyedik rész. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kezdődhet a lemezek sorozatgyártása, a csapat pedig nekiláthat összerakni az első, a premier napján élesedő javítást.

Hirdetés

Az örömhírről a fejlesztők a Dragon Age közösségi oldalain számoltak be, még egy viccesnek szánt képet is közzétettek egy csontvázról aranylemezekkel a szemei helyén. Ő egyébként nagy valószínűséggel Emmrich, az egyik társkarakter Manfred nevű személyi asszisztense.

A Dragon Age: The Veilguardban egy Rook nevű hőst alakítunk, akinek a Mass Effect 2 mintájára össze kell raknia egy specialistákból álló csapatot, amelynek esélye lehet megállítani az elszabadult ősi istenségeket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)