Hirdetés

A YouTube letörölte Amouranth fő csatornáját és privát fiókját is

|

Nem sokkal azután, hogy az ASMR csatornájának búcsút kellett intenie.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt Kaitlyn "Amouranth" Siragusa egyik YouTube csatornája törlésre került, ahova megkérdőjelezhető célú ASMR videókat töltött fel. Nem is csinált belőle senki nagy ügyet, beleértve a tartalomgyártót, aki a törlés után kijelentette, hogy "semmit sem bánt meg". A YouTube azonban most a főcsatornáját tiltotta le, és a platform odáig is elment, hogy Amouranth privát fiókját is letiltsa, amit csak a YT Premiummal való videónézéshez használt.

"Hé, @TeamYouTube, töröltétek az @amouranth nevű fő csatornámat. Hirtelen történt a dolog mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül. Nem voltak megrovások vagy bármilyen más szabálysértési eljárás a csatornával szemben. Letöröltétek a személyes YouTube profilomat is, amin nem is gyártottam tartalmat, csak a YouTube Premiumhoz használtam. Mi lesz a következő? Elveszitek a Gmailemet is, hogy a Binget kelljen használnom?"

Hirdetés

A @TeamYouTube Twitter fiók általában meglehetősen gyorsan szokott reagálni hasonló kérésekre, de ezúttal semmi válasz nem érkezett tőlük. A YouTube nagyon ritkán és csak nagyon nyomós okkal töröl le egész csatornákat figyelmeztetések és előzetes eljárások nélkül. Ez kifejezetten igaz egy akkora csatorna esetében, mint Amouranthé, amin 497 videó és 159 millió megtekintés volt.

Egyelőre várjuk a YouTube válaszát, és csak találgathatunk az okokkal kapcsolatban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)