Hirdetés

A WWE vendégeskedik a Call of Duty következő szezonjában

|

A Tomb Raider és a Tini Nindzsa Teknőcök után az amerikai pankráció rajongóit próbálja bevonzani a Call of Duty következő multiplayer szezonja.

Hirdetés

Volt idő, amikor a Call of Duty még viszonylag szigorúan ragaszkodott a komolyabb hangvételhez, de várható volt, hogy még ez az óriás franchise sem tud majd ellenállni a szezonális tartalmak hívásának, így manapság már nindzsa teknőcök, focisták és Homelander is megférnek egymás mellett a csatatereken.

A fejlesztőcsapat most egy újabb ízelítőt tett közzé a közösségi felületein, melyből kiderül, hogy már készül a következő crossover event, amelynek témája nem más, mint a WWE (World Wrestling Entertainment) vagyis a világ legismertebb és legnépszerűbb pankrációs márkaneve.

Hirdetés

A videóban ugyan egyelőre csak körvonalakat lehet látni, nem tudni pontosan, hogy melyik ismert pankrátorok kerülnek majd be a játékba, azért meglepődnénk, ha John Cena nem szerepelne a július 24-én elrajtoló ötödik szezonban.

Az se búslakodjon, akinek annyira nem izgalmas a pankrációs téma, mert adatbányászok már most kiderítették, hogy valószínűleg a Deadpool és Rozsomák lesz a következő esemény témája. Nektek eddig melyik crossover tetszett a legjobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)