Hirdetés

A Ubisoftnak bocsánatot kellett kérnie az Assassin's Creed Shadows miatt

|

A jövőben jobban fognak figyelni, cserkészbecsszó.

Hirdetés

A Ubisoft hivatalosan is bocsánatot kért azért, mert az az Assassin's Creed Shadows egyik koncepciórajzában bármiféle engedély nélkül felhasználták egy japán történelmi rekonstrukciós csoport zászlaját. Egészen pontosan a Ubisoft Japan tett közé egy bocsánatkérést Twitteren/X-en.

Az egész ügyre akkor derült fény, amikor az alábbi arton kiszúrták a rajongók, hogy az egyik zászló eléggé ismerős nekik. Ez nem csoda, mivel a Ubisoft művészei tényleg simán lemásolták az önkéntesekből álló hagyományőrző csapat zászlóját.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Ubisoft bocsánatot kért, és töredelmesen megígért, hogy nem fogják a jövőben felhasználó a zászlót, van, amin már nem tud változtatni a stúdió: az  Assassin's Creed Shadows Collector's Editionben található művészeti albumot ugyanis már kinyomtatták, így annak módosítására nincs lehetőség - illetve nyilván lenne, ehhez mondjuk újra kéne nyomtatni az összes kötetet, amit értelemszerűen nem akar bevállalni a francia cég, maradnak az egyszerűbb útnál, és elnézést kérnek.

Az Assassin's Creed Shadows 2024. november 12-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra. Ti kipróbáljátok majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)