Hirdetés

A Ubisoft nevetséges kompenzációt ajánlott a Star Wars Outlaws megkárosított játékosainak

|

Azok, akiknek elveszett a mentése, játékbeli ajándékkal vigasztalódhatnak.

Hirdetés

Mint oly sok videojáték mostanában, úgy a Star Wars Outlaws is korai hozzáférést kínált azoknak, akik az alapváltozat helyett valamelyik drágább kiadást vették meg. Ezek ára 45 000 forintnál kezdődött, ami nem kevés még az extra tartalmakat számításba véve sem. A sztori kellemetlen része, hogy a PlayStation 5-ös vásárlók hiába kezdhettek előbb: nekik újra kellett indítaniuk a végigjátszásukat a megjelenés és az 1.000.002-es frissítés érkezésekor.

A Star Wars Outlaws PS5 verziója rengeteg hibától szenvedett a megjelenés napján, amik sajnos nem csak egy-két játékosnál jelentkeztek. Szükség volt a frissítésre, és érthető, hogy a Ubisoft azt szeretné, ha az emberek a már kipofozott verzióval játszanának.

Hirdetés

A kiadó, azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy minden károsultnak felajánlott 100 Ubisoft Connect Unitot és egy Trailblazer trinketet.

Ki ne akarna 100 Ubi pontot, amit aztán elkölthet Assassin's Creed tőrdíszekre a digitális üzletben? Nos, úgy tűnik, hogy a válasz "senki", tekintettel a válaszként érkezett felháborodásra.

PS5 Forced Restart --> 100 Ubisoft Credits ... Yay???
byu/BubbaJonesTheThird inStarWarsOutlaws

A kommentszekció gyönyörűen foglalja össze az egész problémát. Akárhogy is, innentől remélhetőleg már nem kell többször újrakezdeni a kampányt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)