Hirdetés

A Ubisoft látszólag újrahasznosított egy régi ötletet az Assassin's Creed Shadowshoz

|

Ha nem is feltétlenül egy az egyben hasznosították újra, az ötletet feltehetően az Assassin's Creed 3-ból vették át.

Hirdetés

Az Assassin's Creed rajongók kiszúrtak egy érdekes kis apróságot az Assassin's Creed Shadows nagy bemutatója után. A Japánban játszódó kaland egyik főszereplője, Naoe egy mozgékony és csendes gyilkos, aki a játékból származó felvételeken az ellenfél hátára ugrik, nyakon szúrja őt, aztán az összeeső test lendületével előre bukfencezik.

A látványos és gördülékeny mészárlás nagyon jól nézett ki a videón, de nem most volt az első alkalom, hogy ezt láthatták a játékosok.

Hirdetés

Egy /u/BrunoHM nevű Reddit felhasználó szúrta ki, hogy az animáció benne volt az Assassin's Creed 3 2012-es PAX Easten bemutatott demójában is. A mozdulat egy privát anyagban szerepelt, amit akkoriban csak újságírók és szakmabeliek láthattak. A felvételt 10 évvel később tette közzé egy Kuriatsu nevű felhasználó, Bruno pedig itt látta előszőr a Shadows ismerős mozdulatát.

12 years later, an unused takedown from 3 seems to be revived for Shadows.
byu/BrunoHM inassassinscreed

Az animációt később kivágták az Assassin's Creed 3 végleges verziójából, de úgy tűnik, hogy idővel bekerült az Assassin's Creed Shadowsba. Fontos megjegyezni, hogy egy évtized telt el a két játék elkészítése között, így egyszerű újrahasznosításról nehezen lehetne szó, és ez a mozdulat egyébként is jobban passzol egy kifinomult nindzsához, mint Connor Kenwayhez. Ettől függetlenül egy cuki kis apróság, amit tényleg csak a keményvonalas rajongók vehettek észre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)