Hirdetés

A teljes Borderlands sorozat akciós épp az Epic Games Store-ban

|

Mielőtt beülnétek a mozikba, nézzetek körül kicsit a sivatagban.

Hirdetés

A Gearbox és a mozitermek is nagyon bíznak a Borderlands film sikerében. Meglátjuk, hogy mennyire fog ez összejönni, de azért van egy kis lelkesedés a franchise körül. Az Epic Games Store erre építette most fel az új akcióját, melynek keretein belül minden Borderlands címet jelentős kedvezménnyel kínálnak. Az első résztől az utolsón át a spin-offokon és DLC-ken keresztül, minden érintett játék pár ezer forintért beszerezhető.

A két legfontosabb része a bulinak, a Borderlands: The Handsome Collection és a Borderlands 3 szintén akciósan vásárolható most meg. Előbbit 4 724 forintért markolhatjuk fel a 75 százalékos leárazásnak köszönhetően, míg utóbbit már 1 879 forintért zsebre tehetjük a 90 százalékos kedvezménynek hála.

Hirdetés

Mindkettőt csak ajánlani tudjuk, de ha valaki a kalandjátékokat vagy a Tiny Tina-t próbálá ki, az fussa át a teljes kínálatot.

A Borderlands vásár pontosan augusztus 15-ig tart, így ráértek majd összeszedni, amire szükségetek van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)