Hirdetés

A South of Midnight hangulatos játékmenet trailerrel nyert meg minket

|

Megérkezett az első tényleges bemutató a South of Midnightból, és minket levett a lábunkról.

Hirdetés

A Compulsion Games nagyon szeret fura ötletekkel kísérletezni, de ezt mi tudtuk már a Contrast és a We Happy Few óta. A stúdió következő projektje, a South of Midnight több vizuális stílust is kever egy látványos és izgalmas kaland kedvéért, ami szerencsére nem csak szemlátomást lesz lenyűgöző.

A főhősünk varázslatos képességeket használhat harcban és repülve szelheti át a pályákat. A kegyetlen szörnyek lemészárlásával látszólag az egész világot helyreállíthatjuk majd.

Hirdetés

A South of Midnight egy megtépázott mesevilágba visz el bennünket, ahol kísértetsztorik borzalmai elevenednek meg. Szerencsére bőven lesznek eszközeink arra, hogy megbirkózzunk a világ kihívásival, ezeknek egy részét pedig a trailerben, használat közben láthattuk.

A művészeti stílus itt az abszolút kiemelkedő része a csomagnak, de úgy tűnik, hogy minden más is a helyén lesz majd, amikor a South of Midnight megjelenik PC-re és Xbox Series X/S-re. Sajnos megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, a Microsoft 2025-re ígéri.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)