Hirdetés

A Silent Hill 2 rendezője szerint előrelépés a remake, ő sem rajongott a régi játék kameranézetéért

|

Az eredeti Silent Hill 2 elkészítését felügyelő Masashi Tsuboyama örül, hogy olyan lett a felújított változat, amilyen.

Hirdetés

Ma széles körben elérhetővé válik a Silent Hill 2 remake, aminek elkészítésével a Konami a horrorban jártas Bloober Teamet bízta meg. A 87-es kritikusi Metacritic-átlag arról árulkodik, hogy a csapat kiváló munkát végzett, annak ellenére, hogy a trailerek nem voltak túl meggyőzőek, a végére valami egészen jó született. 

Masashi Tsuboyama, a 2001-es eredeti változat rendezője X-en osztotta meg véleményét az új kiadásról. Bár még nem volt alkalma játszani vele, elmondta, nagyon örül, hogy elkészülhetett, de hozzátette, az, hogy jó lett-e vagy sem, nem befolyásolja az eredeti változatot.

"Szerintem a remake igazi értéke, hogy egy új generáció játszhatja. Alkotóként nagyon örülök ennek. Már 23 év eltelt! Ha nem ismered az eredetit, akkor is élvezheted a remake-et."

Hirdetés

Úgy gondolja, a játékélmény szempontjából a felbontás és a realizmus növelése elhanyagolható amellett, hogy a fix kameraállásokról váll mögötti nézetre váltottak, ami hatással van a harcra, a pályatervezésre is. A fix kamera technikai korlátok miatt kellett régen, ő sem volt elégedett ezzel a megoldással, a TPS-nézetnek viszont ugyancsak örült.

A hét folyamán a mi tesztünk is elkészül, mazurt már beküldtük a ködbe, hogy megnézze, milyen rémségeket rejt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)