Hirdetés

A Silent Hill 2 remake-ért felelős stúdió fejese azt kéri a rajongóktól, hogy adjanak nekik egy esélyt

|

A Bloober Team vezérigazgatójának, Piotr Babienónak a fülébe is eljutottak az aggódó hangok, amiket nem hagyott szó nélkül.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a Silent Hill 2 remake első játékmenet előzetese után némileg alábbhagyott a kezdeti lelkesedés a Bloober Team által dédelgetett, októberben érkező felújítással kapcsolatban. A harcrendszer, a rejtvények és a grafika sem nyűgözte le különösebben a rajongókat, bár tegyük hozzá, hogy ezek még változhatnak, finomodhatnak a végleges megjelenésig. Persze nemcsak az eddig látottak, hanem a Bloober Team elmúlt években nyújtott erősen hullámzó teljesítménye miatt is szkeptikusak a rajongók, amivel nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió is tisztában van.

Az aggódó hangok ugyanis a Bloober Team vezérigazgatója, Piotr Babieno fülébe is eljutottak, aki a Rolling Stone-nal folytatott beszélgetése során elismerte, hogy jogosak az aggályok, most viszont arra kéri a rajongókat, hogy "adjanak egy esélyt" a csapatnak, hogy bebizonyítsák, mire képesek valójában.

Hirdetés

"Arról álmodozom, hogy a játékosok bízni fognak bennünk, de rájöttem, hogy a bizalmat tettekkel, nem pedig szavakkal lehet kiérdemelni. Ezért folytatjuk azt a politikát, hogy nem konkretizálunk [utalva itt a játékok részleteire - a szerk.], és nem ébresztünk reményeket. Szeretnénk a munkánkkal megmutatni az ambícióinkat, ezért nem kérhetünk mást, mint hogy adjatok nekünk egy esélyt".

- fogalmazott Babieno.

A fejes a Silent Hill 2 remake-kel kapcsolatban korábban azt nyilatkozta, hogy bár hosszú és rögös utat járt be a csapat, egyértelműen elégedettek a végeredménnyel. Ha minden a terv szerint alakul, akkor október 8-án mi magunk is meggyőződhetünk arról, hogy milyen munkát végeztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)