Hirdetés

A PS Plus katalógusába is bekerül egy Game Passben debütáló játék

|

Mindkét előfizetői tábor egyszerre élvezheti majd a vadonatúj lövöldét.

Hirdetés

A múlt héten mutatkozott be a nagyvilágnak a Remedy Entertainment régóta dédelgetett többjátékos projektje. A Control spin-offjának tekinthető FBC: Firebreak több szempontból is érdekesnek tűnik, egyebek mellett azért is, mert dacára a kooperatív multira épülő struktúrájának, a fejlesztők egyáltalán nem akarnak szolgáltatásalapú címet faragni belőle.

Ez azt jelenti, hogy a stúdió prémium játékélményként gondol a Firebreakre, amit egyébként már a premier napján extra költség nélkül játszhatnak a Game Pass megfelelő csomagot választó előfizetői. De nem lesznek egyedül, mert csatlakoznak hozzájuk a PS Plus Extra vagy Premium tagsággal rendelkező pajtások is.

Hirdetés

A PlayStation Plus katalógusában viszonylag ritkák az első napos megjelenések, de az FBC: Firebreak köztük lesz. Erről nem esett szó az Xbox Partner Preview-n (érthető okokból), de később a csapat bejelentette, hogy a játék része lesz a Sony szolgáltatásának is.

Azzal, hogy a Remedy a Microsofttal és a Sonyval is megállapodott, az FBC: Firebreak PC-n, Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön előfizetők millióihoz juthat el, ami ha nem is feltétlenül garancia a sikerre, de jelentősen növeli a lövölde életben maradási esélyeit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)