Hirdetés

A Microsoft és a Bethesda elkezdte visszatéríteni a Redfall soha el nem készült extra tartalmai árát

|

A redmondiak ígéretükhöz híven nem feledkeztek meg azokról, akik a vámpíros lövölde drágább, Bite Back kiadását választották.

Hirdetés

Hiába kapott az eredetileg tervezettnél több időt a fejlesztésre az Arkane Austin csapata, ez sem volt elegendő ahhoz, hogy a tavaly májusi megjelenésre gatyába rázza az egyedül és kooperatív módban is játszható Redfallt. Az immersive simeken edződött stúdió első kirándulása a loot shooterek világába katasztrofálisnak bizonyult, debütálásakor a vámpíros játék ezer sebből vérzett: sok egyéb mellett buta MI és temérdek bug is szerepelt a panaszlistán, arról nem is beszélve, hogy mindössze 30 fps-t tudott produkálni a világ legerősebb konzoljaként reklámozott Xbox Series X-en.

Az Arkane Austin végül bele is bukott a Redfall kudarcába, ám a bezárása előtt több kritikus ponton is sikerült javítania a játékélményt (teljesítmény mód, offline mód, sztorimód, átdolgozott rendszerek, kigyomlált bugok, valamivel okosabban viselkedő ellenfelek), arra viszont már nem maradt ideje, hogy valóra váltsa a Bite Back Editionhöz fűződő ígéreteit.

Hirdetés

Aki ezt a kiadást vette meg vagy az alapváltozatról frissített kiköhögve a felárat, az nemcsak extra fegyverkinézeteket és öltözékeket várt volna Devinder, Jacob, Layla és Remi számára a pénzéért, hanem két további játszható karaktert is a csomagba integrált Hero Pass részeként. Ezekből már biztosan nem lesz semmi, és mivel a Microsoft kompenzálni kívánta a pórul járt vásárlókat, a kérdés már csak az volt, hogy mikor kerül rá sor.

Nos, úgy tűnik, hogy most, ugyanis sajtóbeszámolók szerint a redmondiak elkezdték automatikusan visszatéríteni a Bite Back Edition és frissítés árát mind a Steamen (PC), mind a Microsoft Store-on (PC és Xbox) keresztül. Annak pedig, a lemezes példány mellett döntött, a Behesda ügyfélszolgálatánál érdemes visszatérítésért folyamodnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)