Hirdetés

A Life is Strange fejlesztői elhalasztották új játékukat az új - most kapaszkodjatok meg - Life is Strange miatt

|

Nem akar közvetlenül megütközni a Life is Strange: Double Exposure-rel a Don't Nod, inkább másik időpontot keres a Lost Records: Bloom & Rage számára.

Hirdetés

Elég nagyra nőtt már a Tencent befektetéseinek hála a nevét Dontnodról Don't Nodra változtató stúdió ahhoz, hogy képes legyen párhuzamosan több projektet is gondozni. Ahogy tavaly (Harmony: Fall of Reverie, Jusant), úgy idén is két premierrel készült a cég, ám míg a Banishers: Ghosts of New Eden útjába nem állt semmi, addig a Lost Records: Bloom & Rage váratlan akadályba ütközött - most bosszulta meg magát, hogy a Square Enixnél maradtak a Don't Nod legsikeresebb alkotásának, a Life is Strange-nek a jogai.

A japán kiadó az elválást követően a Deck Nine csapatára bízta a franchise-t, amely a 2021-ben debütált Life is Strange: True Colorsszel bizonyította, hogy kompetens helyettese az eredeti gárdának. Időközben pedig úgy alakultak a dolgok, hogy a srácok soron következő alkotása, az első Life is Strange főszereplőjét visszahozó Life is Strange: Double Exposure október 29-ére belőtt premierje meglehetősen közel esik a hasonszőrű Lost Records: Bloom & Rage őszre tervezett megjelenéséhez.

Hirdetés

A Don't Nod vezetősége úgy okoskodhatott, hogy nem lenne szerencsés választásra kényszeríteni a játékosokat, elvégre semmi sem garantálja, hogy az új IP-ra többen szavaznának a már bejáratott címmel szemben.

"Úgy döntöttünk, hogy a Lost Records: Bloom & Rage megjelenését 2025 elejére halasztjuk. Tudjuk, hogy mind a Lost Records, mind az új Life is Strange miatt izgatottak vagytok, és szerettük volna, hogy mindkét játék lehetőséget kapjon arra, hogy ragyogjon. Megéri a várakozást"

- áll az X-en olvasható bejegyzésben.

A Lost Records cselekményének középpontjában négy tinilány áll, akik egy rejtélyes eset miatt minden kapcsolatot megszakítanak egymással, majd 27 évvel később, immáron felnőttként újra találkoznak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)