Hirdetés

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty

|

Szerettétek a Black Ops 2-t? Akkor bizony örülni fogtok.

Hirdetés

A Call of Duty sorozat úgy tűnik, hogy 2025-ben visszatér a jövőben helyet kapó részekhez egy Black Ops 2 folytatással, amely a 2030-as évek elején játszódik majd. A rajongók egy fókuszcsoportos megbeszélésből kiszivárgott információk alapján értesültek erről a még be nem jelentett játékról, amelyet az Insider Gaming is megerősített, bár az Activision nem kívánta kommentálni a híreket.

Idén ugyebár a Call of Duty: Black Ops 6-ot fogjuk megkapni, ami az 1990-es években, a öbölháború idején játszódik. Ha minden igaz, akkor a következő felvonás, a 2025-ös Black Ops játék előreugrik a 2030-as évekbe, és ott folytatja a Black Ops 2 történetét, ahol az 2025-ben abbamaradt - mármint a játék idővonala szerint 2025-ben. Az új rész főszereplője David Mason lesz, aki a Black Ops 2-ben is központi karakter volt.

Hirdetés

A játékmenet mechanikái közül visszatérnek olyan funkciók, mint például a testpajzsok és az omnimovement, persze néhány újítással megspékelve, például olyan emberi pajzsokkal, amelyekhez gránátokat rögzíthetünk, majd azokat az ellenség felé dobhatjuk. Ezen felül falmászási lehetőségek is lesznek. A zombis játékmód is újítással készül, hiszen egy nyolcfős móddal bővül. Eközben az Infinity Ward a következő Modern Warfare játékon dolgozik, amely feltételezhetően a Modern Warfare 4 lesz, és 2026-ban jelenhet meg.

A Black Ops 6 fejlesztése négy évet vett igénybe, ami a leghosszabb fejlesztési időszak egy Call of Duty fő játéknál. A várakozások nyilván magasak, különösen a Modern Warfare 3 2023-as rossz fogadtatása után, amelyet sokan a sorozat történetének egyik legrosszabb kampányával rendelkező részének tartanak. A Modern Warfare 3 kampánya eredetileg ugyebár bővítményként indult a 2022-es Modern Warfare 2-höz, de gyors ütemben teljes folytatássá alakították át mindössze 16 hónap alatt.

A Black Ops 6 2024. október 25-én jelenik meg, és rögtön elérhető lesz az Xbox Game Pass szolgáltatásban is - ez az első Call of Duty játék, amely ebben a formában startol el.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)