Hirdetés

A Hunt: Showdown Szellempofája rengeteg kritikát kapott, megjött a fejlesztők válasza

|

"Nézzétek, mi értünk mindent, ugyanakkor azonban..."

Hirdetés

A Hunt: Showdown egy kooperatív lövölde, ahol a haverokkal szörnyekre vadászhatunk az 1890-es évek Coloradojában. Ha van játék, amihez számíthatunk halloweeni tartalomra, akkor az ez, és persze az ünnepi DLC be is futott a napokban: a Ghostface Rapage csomag elhozta a horror műfajának legismertebb arcát a lövöldébe. A gond csak az, hogy egy 1996-os, kaliforniai mészárosról van szó, ezért aztán a Hunt rajongói nem fogadták kifejezett örömmel a dolgot.

A Hunt: Showdownnak van egy sajátos vizuális stílusa, ami nem fér össze modern kollaborációkkal és vendégkarakterekkel. Sokan kritizálták a DLC-t, mondván, hogy az tönkreteszi az univerzum atmoszféráját. Vannak, akik kifejezetten aggódnak, hogy így a Hunt: Showdown ugyan arra a sorsra jut majd, mint a Call of Duty, ami annak ellenére, hogy elvileg egy katonai lövölde, Alucard, Lilith és Nicki Minaj rohangálnak benne.

Hirdetés

A Crytek válasza elismerte a kritikákat, és semmit nem tett azért, hogy megnyugtasson bárkit:

"Mi mindig aszerint értékeljük ki a lehetséges kollaborációkat, hogy mi az, ami beleillik a tematikánkba, a világunkba és a történetmesélési céljainkba. Mi mindig arra törekszünk, hogy új módokon szőhessük tovább a narratív szálainkat, és mélyíthessük a Hunt mitológiáját. Nem fogunk csak úgy beledobni egy új karaktert a játékba; tényleges narratívát fogunk írni köréjük, hogy egy gazdagabb élményt kínálhassunk a meglévő és új játékosainknak."

Ami Ghostface-t illeti, az arra érkezett kritikákat sem hagyták szó nélkül:

"Mi úgy hisszük, hogy a Szellempofa DLC beleillik a sötét, természetfeletti atmoszférába, a karakter kortalan, majd' mitológiai státusza miatt. Az 1980-as években egy őrült felvette a maszkot, és vérgőzös mészárlásba kezdett egy louisianai vadásztúra során annak suttogása miatt...a többi pedig már történelem."

A Hunt: Showdown rengeteg kritikát kapott az elmúlt hónapokban, többek között az 1896-os, felújított verzió miatt is. A Ghostface Rampage nem segített, és valószínűleg a fenti magyarázat sem fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)