Hirdetés

A Final Fantasy XVI rendezője könyörög a PC-s tábornak, hogy ne készítsenek illetlen modokat a játékhoz

|

Mindenki tudja, hogy mi fog történni, de Yoshida legalább megpróbálja elejét venni a tragédiának.

Hirdetés

A Final Fantasy XVI a napokban jelent meg PC-re, és a demó alapján van okunk bízni egy minőségi port érkezésében. A játék rendezője, Naoki Yoshida maga is nagy PC-s játékos, így pontosan tudja, hogy mi jár a PC-s megjelenésével együtt: érkeznek a kreatívabbnál kreatívabba modok.

A PCGamer elkapta egy interjúra a Final Fantasy XVI és XIV mesterét, aki viccelődve megkérte a közösséget, hogy fogják vissza magukat.

"Ha azt mondanám, hogy milyen modokat szeretnék látni, akkor az úgy hangozna, mintha kérnék dolgokat, szóval ezt kihagyom. Az egyetlen dolog, amit kérni szeretnék, az az, hogy nem lássak semmilyen illetlen vagy sértő modot. Kérlek ne csináljatok vagy telepítsetek ilyeneket."

Hirdetés

Nem teljesen indokolatlan a felhívás, tekintettel arra, hogy egy Chun-Livel történt eset után a Capcom többször is beszélt a PC-s modok potenciálisan destruktív hatásairól. Yoshida valószínűleg nem szeretné, hogy a Final Fantasy XVI-ról is egy meztelen harcos jusson az emberek eszébe, már csak azért sem, mert ilyenkor az öltönyös emberek hajlamosak közbelépni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)