Hirdetés

A fejlesztők nem tudták összehozni a Cyberpunk 2077 multiját, egy modder megoldja

|

Olyan rajongói többjátékos módot kap a játék, amivel akár 20 játékos is szórakozhat.

Hirdetés

Nem volt problémamentes a Cybeprunk 2077 indulása, de azóta sikeresen magára talált a játék a folyamatos frissítéseknek és plusz tartalmaknak - valamint a Cyberpunk Edgerunners animesorozat sikerének - köszönhetően, a Phantom Liberty kiegészítővel pedig be is fejezte pályafutását a projekt, a fejlesztők már a következő The Witcherre fókuszálnak, az újabb Cyberpunk csak tervezés alatt áll. 

Azt viszont sokan elfelejtették, hogy a CD Projekt RED eredeti szándéka az volt, hogy a kampányra fókuszáló Cyberpunk 2077-nek lesz egy önálló többjátékos módja is mikrotranzakciókkal és egy dedikált csapat dolgozott rajta, ám az alapjáték helyrekalapozása elszipkázta az erőforrásokat. Eleinte még csak felvetődött, hogy végül elkaszálhatják a multiplayer változatot, majd 2022 végén a CDPR már azt kommunikálta, hogy lemondtak a többjátékos módról, viszont a tapasztalataikat elmentik későbbre, szóval a folytatásban akár már a kezdetektől fogva helyet kaphat ez a szegmens is. 

Hirdetés

Egy modder, bizonyos s1nger viszont nem volt hajlandó addig várni, és megalkotta a CyberpunkMP modot,a mely lehetővé teszi, hogy más játékosokkal együtt tapasztaljuk meg Night City lehetőségeit. Fontos, hogy a CyberMP nem támogatja a co-opot, így nem tudunk majd benne a barátainkkal együtt küldetéseket teljesíteni, viszont együtt felfedezni a várost igen, mivel saját szervereket lehet majd létrehozni. Lesznek PvP death matchek is, amelyekben a gamerek a perkjeiket használva harcolhatnak egymás ellen, valamint hatalmas versenyeket is rendezhetnek Night Cityben. Alább megnézhetitek s1nger tesztvideóját a modról, amiben a funkciókat próbálgatja: 

A mod tesztelésében részt vett többek között a YouTube egyik tartalomkészítője, JuiceHead is, aki beszámolt róla, hogy egy olyan szerverhez tudott csatlakozni, ami 10-20 emberrel működött, méghozzá megdöbbentően jól. A CyberMP legnagyobb hibája JuiceHead szerint a társak animációinak hiánya volt, a többiek furcsa, merev akciófigurákként csúszkáltak, ám ő egy régebbi buildet próbált, a fenti videóban már ezt is javította s1nger, aki a leírás szerint folytatja a multiplayer mod stabilabbá és jobbá tételét, fokozatosan haladva a pre-alfa verziótól a véglegesig, de azt nem árulta el, hogy mikor számíthatunk a kész mod megjelenésére. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)