Hirdetés

A Diablo IV gyönyörű bakelitgyűjteménnyel támadja a pénztárcáinkat

|

A játékon kívül is élvezheted a Blizzard zenészeinek hátborzongató csodáit ezeknek a lemezeknek hála.

Hirdetés

Egyre több játékfejlesztő ad ki lelkesen kazettákat vagy vinyl albumokat a legnagyobb megjelenéseik megünneplésére. A legújabb a sorban a Blizzard Entertainment, akik az iam8bit üzletével közreműködve kiadni készülnek egy Diablo IV bakelitgyűjteményt. A lemezeken az ARPG háttérdallamai pihennek, melyeket visszajátszva Sanctuary vérgőzös csataterein érezhetjük magunkat.

Leo Kaliski, Ted Reedy, Ryan Amon, és Derek Duke mindent beleadtak egy emlékezetes zenei háttér összeállításába, és bár kevés dallam ér fel Matt Uelmen Tristram kompozíciójához, mi meg tudjuk érteni, ha a Diablo IV-es gyűjteményt is a polcotokon akarjátok tudni.

Hirdetés

A doboz kifejezetten gyönyörűnek tűnik, pláne mivel a lemezeket a kasztok képeivel díszített tokokban kapjuk.

A Diablo IV 4xLP bakelit összeállítást 100 dollárért rendelhetitek elő az iam8bit hivatalos oldalán keresztül. A megjelenés 2025 második negyedévében várható.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)