Hirdetés

A Dead Island 2 ütős kiadást kap, amihez Kingdom Come: Deliverance 2 fegyvercsomag is jár

|

Az élményt pedig tovább fokozza egy ingyenes frissítés, ami elhozza az új horda módot.

Hirdetés

Nehéz szülés volt a Dead Island folytatása, de végül a Dambuster Studios tavaly sikerrel vette az akadályt és a végeredmény egy szórakoztató zombidarálás lett. A fejlesztőcsapat a Dying Lightot folyamatosan gondozó Techland mintáját követve gyakran jelentkezett tartalmi frissítésekkel és javításokkal a lövöldéhez, májusban pedig új mérföldkövet sikerült elérnie a stúdiónak, amelynek hatására még több tartalmat ígért. 

Az év eleje óta Game Passban is elérhető élőhalottas móka hamarosan kap egy ingyenes patchet, ami sokakat visszaránthat majd a zombiktól hemzsegő Los Angelesbe, de a már meglévő játékosok boldoggá tétele mellett a Dambuster Studios igyekszik új embereket is bevonzani egy új kiadással. 

Hirdetés

A csapat most bejelentette, hogy mindkettő ugyanazon a napon, október 22-én fog megérkezni. Ekkor számíthatunk az új, ingyenes frissítésre, amelynek keretében megkapjuk a Neighborhood Watch névre keresztelt kooperatív horda módot, valamint a patch elhozza a New Game Plus módot is egy extra képességhellyel, megnövelt szintkorláttal, valamint új skinekkel, ellenfelekkel, fegyverekkel és egyebekkel. A Neighborhood Watch öt nap történetét dolgozza fel, amelyben egy csapat főiskolás srác megvédi a diákszövetségi házukat egy közeledő zombihordától: kezdetben küldetések teljesítése, csapdák állítása, fegyverek felhalmozása és a védelem felkészítése a feladat, majd az ötödik napon megindul a támadás. Az alábbi kedvcsináló ízelítőt ad belőle: 

Az update-tel együtt jön egy új kiadás is, a Dead Island 2: Ultimate Edition, amely tartalmazza majd az alapjátékot, valamint mindkét kiegészítőt (Haus, SoLA), számos fegyver- és skincsomag mellett, továbbá magába foglalja a New Game Plus és a Neighborhood Watch tartalmakat is. A legérdekesebb adalék mégis a Kingdom Come: Deliverance 2-es fegyverpakk lesz, bár egyelőre nem tudni, hogy milyen tárgyakkal bővíti a Dead Island 2 arzenálját. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)