Hirdetés

A CI Games több új projekten is dolgozik, lesz új Sniper: Ghost Warrior és Lords of the Fallen is

|

Ha minden a jelenlegi terveik szerint alakul, akkor nagy megjelenésekre számíthatunk tőlük a következő években.

Hirdetés

A Lords of the Fallen ötletesen elnevezett, Lords of the Fallen című rebootjának folytatásáról már tudunk egy ideje, ami jó eséllyel Lords of the Fallen 2 néven érkezik majd. Addig is, amíg a kiadó fényt derít majd erre a titokra, publikussá vált a CI Games legutóbbi stratégiai jelentése, amit az Insider Gaming ki is vesézett.

Az információk szerint a következő Lords of the Fallen (ami nem a tavalyi Lords of the Fallen vagy a 2014-es Lords of the Fallen) jelenleg Project 3 néven készül Unreal Engine 5-ben, és több opcionális játékmódot, egy "nagyközönség számára vonzóbb művészeti irányt" és komolyabb gyártási minőséget vet majd be a nagyobb eladások érdekében.

Hirdetés

A Project 3 várhatóan 2026-ban fog befutni, és az Epic Games egy nagy kosár zöldhasúval biztosította, hogy először náluk jelenhessen meg PC-n.

A CI Games azonban nem csak a Lords of the Fallen folytatására, de a Sniper Ghost Warrior feltámasztására is készül: a következő mesterlövész kalandokra 2027-ben indulhatunk majd az Unreal Engine 5 és egy meg nem nevezett külsős csapat támogatásával elkészülő játékban. A lövölde túlélős elemeket is tartalmazni fog, jelentsen ez bármit is.

Az utolsó említésre került projekt egy "nagyszabású új akció-RPG" az Underdog Studiótól, akik kölcsönveszik majd - valamelyik - Lords of the Fallen "rendszereit és építőelemeit" egy új élmény összeállításához. Egy kis csapat dolgozik jelenleg az előkészületi munkálatokon, és a teljes fejlesztés 2025 végén indulhat majd be a CI reményei szerint. Addigra azt szeretnék, ha a Hexworks is besegíthetne, de a lényeg, hogy erre az új címre 2028-ban számíthatunk.

A CI láthatóan be van táblázva, és kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek a rengeteg ötletnek a hozadéka. A Lords of the Fallen biztosította a cég bevételeinek nagy részét a 2023-as üzleti évükben, szóval legalább annak folytatásától nagy sikert remélnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)