Hirdetés

A Black Mirror alkotója szerint katasztrofális következményei lennének a Balatro mobilos megjelenésének

|

Továbbra is aktívan szedi áldozatait a Balatro, aminek még Charlie Brookert is sikerült beszippantania.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt futótűzként söpört végig a szerkesztőségen egy már-már veszélyesen addiktív, bőr alá kúszó kártyajáték, a Balatro (HP szerintem azóta is a kártyák és jokerek bűvöletében él - most már tényleg jó lenne, ha valaki ránézne). Bármennyire is szerettük volna, egyszerűen nem tudtuk letenni a roguelike alapokra építkező, pókerszerű játékot, miközben titkon azért esedeztünk, hogy csak mobilokra ne jelenjen meg ez a borzalom.

Nemrégiben Charlie Brooker, a nagy sikerű Black Mirror sorozat alkotója beszélgetett a Deadline-nal, és kifejtette, hogy szerinte komoly veszély fenyegeti az emberiséget: a Balatro telefonos változata.

Hirdetés

A téma akkor került elő, amikor az alkotót arról kérdezték, hogy milyen játékokkal szokott játszani mostanában. Brooker - aki korábban egyébként a PC Zone játékmagazin írójaként tevékenykedett - arról vallott, hogy őt is keményen beszippantotta a Balatro.

Elmondta, hogy a Ghosts of Tsushima és a Dave the Diver játékok mellett írás közben rövid Balatro-szünetekkel jutalmazza magát, és bár tisztában van vele, hogy ő maga is durván rácsúszott a játékra, a jelenséget elképesztően veszélyesnek találja. Brooker egészen odáig ment, hogy azt állította, a kártyajáték mobilos verziójának megjelenése komoly veszélyt jelent az emberek produktivitására nézve.

"Meg fog jelenni telefonokra, és úgy gondolom, hogy akkor az emberiség aktivitása körülbelül 25 százalékkal fog csökkenni."

- fogalmazott Brooker.

A Black Mirror alkotója minden bizonnyal nem gondolta teljesen komolyan a dolgot, viszont ha a sorozat következő évadában lesz egy olyan epizód, amelyben a fél világot megbénítja, és embertömegek produktivitását dönti dugába egy látszólag ártalmatlan kártyajáték, akkor mindannyian tudni fogjuk, hogy mi ennek az oka.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)