Hirdetés

A Black Desert Online-ban most tényleg valódi hadseregek csaphatnak össze

|

Egy hatalmas PVP háború hozza össze épp a Black Desert szervereinek lakóit. A csata két hetente történik, és nem mindenki vehet részt benne.

Hirdetés

Emlékeztek azokra a meleg nyári napokra, amikor Alterac Valley kapui először nyíltak meg a World of Warcraftban? Akkor azt hittük, hogy a 40 fős háború lesz a PVP élmény csúcsa, és bár a Black Desert Online tovább viszi pár elemét a legendás battlegroundnak (konkrétan azt, hogy meg kell ölni egy bosst), jelentősen feltornássza annak számait és lehetőségeit.

Bemutatkozott a War of the Roses, a Black Desert Online legújabb PVP élménye. A háború két hetente egyszer fog elindulni, és a 300 fős csapatokban csak adott játékosok fognak helyet kapni. Az első 100 helyet (csapatonként) azok kapják, akik tagjai a szerver két legerősebb guildjének. Ez attól függ majd, hogy melyik két guild teljesített a legjobban a Conquest és Node háborúkban. A két választott céh aztán beküldi a 100/100 legjobbját, és a maradék 200/200 férőhelyet a rendszer feltölti a Third Legionnel, ami véletlenszerűen válogatott, 700-as item levellel rendelkező karakterekből áll majd.

Hirdetés

A két Leading Guild tagjai lesznek a legfontosabbak a War of the Rosesban, ők ugyanis kineveznek majd egy kapitányt és három hadnagyot. A kapitány kap egy taktikai térképet, amin belátva a csatateret ledobhat szörnyeket, kiszabhat célpontokat, és teleportálgathat egész zászlóaljakat. A hadnagyok feladata küldetések kiosztása lesz a 200 talpas katonának. Ha minden résztvevő teljesíti a vezetők által megadott feladatokat, akkor azért komoly jutalmak járnak majd.

A katonák használhatnak hajókat, gépeket, és minden elérhető eszközt arra, hogy megostromolják az ellenfél erődjeit, és megöljék azok fő NPC-jét. Ha a meccs nem ér véget 2 órán belül, akkor az nyer, akinek a vezére több HP-val élte túl az eseményt.

Az egyetlen aggodalmunk a szerver és a PC-k teljesítményével kapcsolatos. Már a kastély ostromok is nehézkessé tudnak válni a Black Desertben, de egy 300v300-as csata biztosan meg fog izzasztani minden érintett hardvert.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)