Hirdetés

A 2025-ös Assassins Creed meg fogja lepni a rajongókat

|

Kiszivárogtak az Assassin's Creed Invictus első részletei.

Hirdetés

Miután messze ez a legnépszerűbb sorozata, nem meglepő, hogy futószalagon szállítja a Ubisoft az Assassin's Creed franchise újabb és újabb darabjait. Sokan talán még végig sem játszották a tavaly ősszel beszerzett Assassin's Creed Mirage-ukat, de már készülhetnek is a következő felvonásra a bagdadi kalandnál jóval nagyobb szabásúnak ígérkező Assassin's Creed Shadows képében november 15-én.

De van még ott, ahonnan ez jön, ugyanis a kiadó számos további projektet tart a csőben, melyek közül az Invictus munkacímen futó Assassin's Creed epizód érkezésére számíthatunk a leghamarabb, előreláthatóan már jövőre.

Hirdetés

A szóban forgó játéknak leginkább azok fognak örülni, akik az elmúlt években hiányolták a többjátékos élményeket a Ubisoft szériájából, legalábbis ezt állítja az Assassin's Creed témában gyakran, és ami még fontosabb, pontosan szivárogtató francia youtuber, j0nathan. Az ő értesülései szerint 2025-ben jelenik meg az Invictus, amelyben egyszerre 16 játékos mérheti össze a képességeit.

A játékmenetet a Fall Guyshoz hasonlította abban az értelemben, hogy a résztvevőknek több körön át, különböző játékokban, kihívásokban kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Ezek között találunk deathmach és free-for-all jellegű összecsapásokat éppúgy, mint versenyzést, amelyben az a cél, hogy a többiek előtt érjük el a térképen szétszórt világító pontokat. A körök között tanulhatnak új képességeket a játékosok, így hozva létre egy potens buildet az utolsó menetre.

Ha hihetünk a youtuber beszámolójának, akkor nagyon árkádszerű az élmény, amit fokoz a találatokból hiányzó erő, a Super Smash Bros. szériából kölcsönvett buborékpajzs, és hogy a kamera viszonylag messziről mutatja a karaktereket. Azokat a karaktereket, akik a térképekhez hasonlóan teljesen logikus módon a széria korábbi epizódjaiból származnak. Egyelőre csak Cesare Borgiát, valamint Eziót erősítette meg j0nathan. Arról viszont nem beszélt, hogy fizetős lesz-e az az Invictus vagy a Ubisoft free-to-play címként tervezi piacra dobni, de valószínűleg több esélye lenne az életben maradásra, ha egy fillért sem kérne érte a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)