Hirdetés

15 perces Silent Hill 2 videó hasonlítja össze a remake-et az eredeti játékkal

|

A Bloober Team ezzel illusztrálta a felújítási munkálatok eredményeit.

Hirdetés

A Silent Hill 2 megjelenése már itt van a kanyarban. Hamarosan mindenki újra végigjátszhatja a 2000-es évek egyik legismertebb horrorcímét, ezúttal viszont felújított vizuális tálalással és játékelemekkel kapjuk az ismerős történetet. Ennek a sztorinak van két szereplője, akiket eddig még nem igazán láthattunk: Flesh Lip és Laura. Elsősorban róluk mesélnek az új trailerek, bár a hússzörnyeteg újjászületésével egy hosszabb kommentárt is kapunk.

A Flesh Lippel való találkozást egy negyedórás videó részletezi, ami a remake jeleneteit közvetlenül veti össze az eredeti játék azonos pillanataival. Ha valaki kíváncsi rá, hogy a Bloober Team milyen pontossággal követte az alaprajzot, akkor a fenti videó megadja majd a tökéletes választ.

Hirdetés

A következő trailer Laura és James találkozását mutatja be, ami ugyan benne volt a fenti anyagban is, de ez a kivonat mellőzi a kommentárokat és összehasonlításokat.

A Silent Hill 2 remake megjelenése 2024. október 8-án lesz esedékes PC-re és PlayStation 5-re.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)