Hirdetés

11 év kellett hozzá, de végre megjelent az eddig csak Early Accessben paráztató horror sandbox

|

A 7 Days to Die szinte mindenki számára ismerős cím, de végre hivatalosan is elkészült.

Hirdetés

A 7 Days to Die egy zombis-túlélős kooperatív móka, amely már 2013 óta játszható. A The Fun Pimps azóta is Early Access kategória alatt tartotta a címet, de rendszeresen szállította hozzá a frissítéseket, tartalmakat és nagyszabású átalakításokat. Az utóbbi kategóriába tartozik az 1.0-s csomag, ami egyben a 7 Days to Die tényleges megjelenését is jelöli.

Igen, több mint egy évtized után tényleg elkészült a "végleges" játék, amelyet nagy hirtelen jelentettek be nemrégiben, és nálunk július 25-én este 7-kor élesedett is, a zsánerkedvelők legnagyobb örömére. 

A csomag egyébként tartalmazza a karaktermodellek, állatok és használt anyagok (szövet, páncéldarabok stb.) grafikai felújításait, illetve új kihívásokat és oktatóanyagokat szállít az új és visszatérő túlélők kedvéért.

Hirdetés

Mindezek mellett kaptunk új járgányokat, környezeti elemeket, eszközfejlesztéseket, és a világot generáló motor is több változáson esett keresztül, amelyeket a rajongók alaposan kitesztelnek majd a következő napokban. Méretes és tartalmas frissítésről van szó tehát, gyakorlatilag nincs olyan része a 7 Days to Die-nak, amit az 1.0 ne érintene.

Ha most akarnád megvenni a játékot Steamen, nem lesz olcsó buli, mivel az 1.0-s csomaggal 44,99 euróra ugrott fel az ára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)