Hirdetés

Megérte remake-et csinálni a Silent Hill 2-ből?

|

Videóban mesélünk nektek arról, hogy is sikerült a Silent Hill 2 remake.

Hirdetés

A Silent Hill 2 remake bejelentése egyszerre pumpálta az egekbe a rajongók vérnyomását az izgalom miatt, de valószínűleg sokakban legalább ilyen sebességgel indult el az aggodalom is, akár a fejlesztésért felelős Bloober Team korábbi munkássága miatt (sosem csináltak kifejezetten rossz játékot, de az átütő sikerhez mindig hiányzott egy pici), akár még inkább a kiadó Konami általánossá vált szerencsétlenkedése okán.

A végeredmény nagyon úgy fest, hogy rácáfolt ezekre a kételyekre, az alábbi videóban elmondjuk, hogyan is sikerült az alaposan újragondolt Silent Hill 2.

Hirdetés

Ez persze csak a mi véleményünk, sőt még jobban mondva mazur véleménye, szóval lent, a kommentek között nyugodtan szálljatok vele vitába, ha szeretnétek!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a friss videókról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)