Hirdetés

Ha szereted a The Boyst, akkor ezeket a sorozatokat is látnod kell

|

Hallgass ránk és ezeket a sorozatokat is nézd meg, ha bejön a The Boys.

Hirdetés

Nemrég véget ért a The Boys utolsó előtti, negyedi évada, a folytatásra pedig két teljes évet kell várni (bár közben jövőre még érkezik a Gen V második szezonja is). Hosszú idő ez a rajongók számára, de szerencsére van egy csomó egyéb széria, amire rá lehet kattanni a hosszú hiátus alatt is.

Az alábbi videóban mi pontosan ilyen szériákat gyűjtöttünk össze. Egy teljesen szubjektív listáról van szó, melyben akár tematikája, akár erőszakossága miatt éreztük úgy, hogy az adott sorozatok passzolnak majd a The Boys nézőközönségének ízléséhez. 

Hirdetés

Ti mivel egészítenétek ki a mi ajánlónkat? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha más videóinkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)