Hirdetés

A régi hibákat A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 2. évada sem tudta eddig kijavítani

|

Izgalmasan indult a A hatalom gyűrűi új szezonja, de sajnos van, ami még mindig a régi.

Hirdetés

Rögvest három epizóddal startolt el A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évada a Prime Videón, a nyitányban pedig egyrészt egyértelművé vált, hogy ebben a szezonban tényleg abszolút mértékben Sauron lesz a főszereplő, és Galadriel csúnyán a háttérbe szorul, valamint az is világos, hogy bizonyos hibákat semmilyen formában sem tudtak javítani az alkotók, noha tény, hogy a jobban indul ez az etap, mint az előző.

A legnagyobb probléma továbbra is az, hogy egyes történetszálak és karakterek a semmiben lógnak, simán kukázni lehetne őket annak érdekében, hogy még több idő és tér jusson a tényleg fontos csapásvonalra, vagyis Sauronra és a tündékre, akiket végtelenül egyszerű módon vezet meg a sötét nagyúr. Az alábbi videóban részéletesen elmeséljük, miért is gondoljuk így.

Hirdetés

Nektek hogy tetszett az első három rész? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha a későbbi videóinkról sem akartok lemaradni, érdemes feliratkoznotok a csatornánkra. Amennyiben pedig még támogatnátok is a munkánkat, arra a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók kínálnak lehetőséget. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)