Hirdetés

Megvan a Path of Exile 2 Early Access megjelenési dátuma

|

Az ARPG műfaj üdvöskéje már idén játszható lesz.

Hirdetés

A Path of Exile 2 évek óta lebeg a semmiben. A rengeteg trailer, sajtós tesztesemény és egyebek után az ember azt hinné, hogy már közel a megjelenés, de fejlesztők folyton csak azt mondogatták, hogy "bizony még jó darabig nem fog kijönni" a játék. Ez tegnap este végre változott: a Grinding Gear logója is felbukkant a Gamescom 2024 nyitóestjén, és az új PoE 2 trailer végre egy dátumot is tartalmazott.

Az Early Access verzió pontosan 2024. november 15-től lesz elérhető. A trailer maga az ellenfeleinkre koncentrált, így a játékmenet kapcsán sok új részletet nem tudtunk meg.

Hirdetés

Kérdéses például, hogy vennünk kell-e majd valamit ahhoz, hogy hozzáférést kaphassunk az Early Accesshez, vagy ingyen belevághatunk. Az sem derült ki mennyi tartalom vagy játékrendszer fog beleférni ebbe a verzióba.

Akárhogy is, 2024. november 15. után lehetőségünk lesz játszani majd a sikerjáték folytatásával. Akit érdekelnek az új funkciók és tartalmak, azok látogassák meg a Path of Exile 2 weboldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)